Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:29  |  01/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Canviem Montmeló - Montmeló a peu de carrer (Crònica 53)

23/3/2022

Canviem Montmeló hem iniciat aquest any una ronda de trobades amb el veïnat del poble, mitjançant passejades per tots els barris. Volem conèixer de primera mà i a peu de carrer les vostres inquietuds, queixes i propostes. Perquè els quatre regidors i regidores de Canviem Montmeló no entenem la política tancada en despatxos i allunyada de la gent. Si estem a l’Ajuntament és per exercir un servei públic que necessàriament serà millor si us tenim al costat, mirant-vos als ulls i escoltant-vos activament. Per això trepitjarem, amb qui vulgui acompanyar-nos, tots i cada un dels carrers i places de Montmeló.

 

La primera d’aquestes trobades-passeig va ser al febrer, pel barri del Pedregar. Acompanyats de diversos veïns i veïnes vam veure i comentar problemes, mancances i propostes de tot tipus: Des de dèficits de manteniment en zones verdes i parcs infantils, amb envelliment i mal estat de mobiliari urbà, passant per mals acabats urbanístics, amb noves barreres arquitectòniques, fins a problemes d’aparcament, d’especulació amb l’accés a l’habitatge o de salubritat pública. Alguns d’aquests problemes es troben en vies de resolució després que el nostre grup municipal els exposés al Ple municipal, d’altres requeriran més debat i insistència.

 

La següent trobada serà el divendres 25 de març, a la tarda, pel barri de Sant Crist de la Grua. Continuarem a l’abril i cada mes a un barri diferent. Seguirem fent d’altaveu d’allò que ens traslladeu i treballant per canviar i millorar Montmeló. Des de l’oposició a l’Ajuntament, però ben a prop de la ciutadania del nostre poble.

 

Si voleu que passem per algun lloc en concret només ens heu de contactar i ens trobarem allà on calgui.

 

Pots contactar amb nosaltres passant pel local de Canviem Montmeló (carrer García Lorca, 5), a través de les xarxes socials (@canviemmontmelo) o per correu electrònic (info@canviemmontmelo.cat).Data de modificació: 31/03/2022 11:57:16