Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:25  |  01/12/2022

Data i hora oficial

El temps

ERC - Contra la incertesa, la feina ben feta (Crònica 51)

25/1/2022

Contra la incertesa, la feina ben feta

 

Són temps complicats, amb moltíssima incertesa; als problemes de salut s’hi sumen els efectes de les restriccions, l’increment de preus de serveis i productes bàsics, l’escassedat d’algunes matèries primeres.. un escenari complicat que demana que totes i tots nosaltres donem el millor.

 

Malgrat tot això, però, des de la Regidoria de Promoció Econòmica hem començat l’any amb la satisfacció de constatar que també mercès a la bona feina que es fa, Montmeló té una baixíssima taxa d’atur, amb 19 noves contractacions via Plans d’Ocupació, amb subvencions per a empreses, amb més de 240 persones que van fer formació amb nosaltres, etc. i també amb diverses campanyes de promoció del nostre comerç com la de “Tu tries, Montmeló hi guanya” o la campanya de Nadal Emociona’t, que ha deixat 20000 euros en premis que revertiran directament al comerç local a traves dels ciutadans de Montmeló

 

De cara al 2022, ho tornarem a fer, seguirem treballant per que la gent pugui tenir una vida millor, i us demanem també que ens feu costat, doncs des de l’administració local no es pot, ni de bon tros, resoldre-ho tot. Entre totes i tots hem de procurar fer les coses el màxim de bé, ajudar-nos i confiar en que, plegats, ens en sortirem.

 

Des d’ERC ens teniu al vostre servei i a la a vostra disposició. MIREM ENDAVANT !!!

 

Podeu contactar-nos a través de xarxes o a amonserrat@montmelo.catData de modificació: 14/03/2022 14:30:12