Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:06  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Fem Montmeló - Fem possible que totes les il·lusions i desitjos es facin realitat (Crònica 51)

25/1/2022

Fem possible que totes les il·lusions i desitjos es facin realitat

 

Des de Fem Montmeló som conscients que el 2021 ha sigut un any dur. Ara només ens queda rebre el nou any amb esperança. Desitgem que el veritable missatge pel 2022 sigui el camí de la recuperació. Si consideres que aquest any la vida t’ha tirat a terra, aquest 2022 dóna-li la volta, valora el que tens, supera el que et fa mal i lluita pel que vols. FEM POSSIBLE que totes les il·lusions i desitjos és facin realitat.

 

Vam iniciar l’any 2021 desitjant a tots els Montmelonins i Montmelonines salut, feina i molts encerts  de cara aquest 22.

 

No és el que desitjàvem però hem continuat gran part de l’any realitzant els Plens Virtuals, continuarem demanant i reclamant d’activar i donar-li més protagonisme a la Junta de Portaveus per tal d’acordar els punts que es tractaran a l’ordre del dia i així poder arribar amb els deures fets als Plens.

 

Vam iniciar l’any votant a favor dels pressupostos del 2021, com també hem estat a favor de totes aquelles modificacions puntuals del  Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de Montmeló (POUM) per poder fomentar la creació d’habitatge, o per la consolidació i creació de noves empreses.

 

Hem estat en totes aquelles modificacions que ens permetin poder disposar de la cessió anticipada de la nau de Màximo Mor, per destinar-la a equipament públic reclamat durant anys per la ciutadania i entitats. El nostre grup hem defensat sempre l’ampliació o creació d’una nova residència per la Gent Gran, i per aquest motiu hem estat a favor de l’aprovació del projecte bàsic i executiu de la nova residència.

 

No hem pogut fer diferents actes oberts a la ciutadania, però esperem que per aquest proper any els puguem reprendre, però com heu pogut comprovar s’ha agreujat la situació sanitària, tornem a veure cues a les botigues i a les farmàcies del municipi, per tant, demanem responsabilitat per poder posar fre a aquesta nova corba de la pandèmia.

 

Hem acabat dient no als pressupostos del 2022 i seguim demanant per tots els Montmelonins i Montmelonines salut, feina i molts encerts pel nou any.

 

Aquests han estat els dos missatges que la nostra formació ha fet arribar a la recuperada i flamant ràdio Montmeló i van ser radiats el darrer dia de desembre de 2021.

 

Aprofitem aquest espai en el CRÒNICA per donar la benvinguda al renaixement d’aquest mitjà de comunicació que es va iniciar l’any 1984 amb la voluntat de ser una finestra oberta a l’expressió popular. I desitgem que l’eslògan “la teva ràdio” sigui una realitat durant aquest any 2022. Que sigui la veu tan desitjada d’aquesta mal anomenada: “nova normalitat”, on totes les associacions, entitats socials, culturals, esportives de Montmeló puguin comunicar els seu dia a dia i expressar les seves mancances, desitjos, il·lusions... 

 

Convençuts, que la participació ciutadana farà realitat aquest Montmeló Sona! Data de modificació: 14/03/2022 14:29:04