Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:14  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

ERC - Seguim endavant  (Crònica 47)

22/9/2021

Seguim endavant

 

A nivell de país, començarem la tardor d’una manera un xic estranya.. d’una banda, animats per les bones dades sobre la pandèmia, l’economia, i amb esperança per trobar una solució política pactada que és molt. De l’altra, preocupats per la situació general, que tothom veu força inestable, i pel clima enrarit que vivim i que esperem que es pugui anar deixant enrere.

 

A nivell municipal, des de la Regidoria de Promoció Econòmica, fem tot el possible per contribuir a reforçar el creixement econòmic de les persones i les empreses de Montmeló, i contribuir així a la millora de tota la nostra societat.

 

Enguany, la taxa d’atur registrada a l’agost és de l’11,11% a Montmelo, per sota de la registrada a l’agost del 2020. Això ens indica una recuperació de la activitat econòmica.

 

Un cop acabada la selecció de personal, els Plans d’Ocupació d’enguany donaran feina a 16 persones, una xifra rècord. Paral·lelament, mercès a l’ampliació del personal al departament, s’ha organitzat diverses jornades, també inèdites, per a la millora de la qualificació de persones que busquen feina i de les empreses que necessiten personal. Ens esforcem també per a la promoció del nostre comerç local, essencial per no esdevenir una ciutat dormitori, i continuem atenent i resolent els conflictes que es plantegen a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor. Per tant, com es deia en una campanya fa uns anys, parlem amb els fets, no només paraules, i us demanem que vosaltres també, amb els vostres fets, sigueu corresponsables del nostre desenvolupament econòmic conjunt.

 

Com sempre, estem a la vostra disposició per tal de resoldre dubtes o plantejar reptes per al nostre municipi, ens podeu contactar a través de xarxes o directament al correu electrònic :amonserrat@montmelo.catData de modificació: 14/03/2022 14:20:13