Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:28  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Fem Montmeló - Fem més millores a Montmeló? (Crònica 47)

22/9/2021

Fem més millores a Montmeló?

 

Aprofitant la setmana de la mobilitat, hem recollit una sèrie d'incidències al poble que creiem que cal millorar. Algunes d’elles ja les hem reportat en diversos plens de l’ajuntament, com per exemple, l'arranjament del Vial de ronda i carrer Navarra o la falta de la tanca de seguretat al C/ Miquel Biada davant de l’antiga estació. Aquestes són incidències a millorar, però també creiem que cal reconsiderar la nostra proposta de conversió en zona de vianants el C/ Vic - Pompeu Fabra els caps de setmana.

 

Totes aquestes incidències abans mencionades junt amb d’altres que hem recollit, les podreu trobar a la nostra web. A més, també us convidem a vosaltres a afegir les que aneu detectant pels carrers de Montmeló per tal que els nostres regidors puguin fer-les arribar a l’ajuntament.

 

Aquesta eina de detecció l’hem obert en el marc de la setmana de la mobilitat, però tenim intenció de que sigui de llarga durada, això dependrà en gran part de la participació de tots vosaltres.

 

Escanejant aquest QR o accedint a l’enllaç tindreu accés al mapa on podreu pujar les vostres fotos i comentaris de manera anònima o bé podreu consultar les que altres veïns han detectat.Data de modificació: 14/03/2022 14:19:15