Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:52  |  07/08/2022

Data i hora oficial

El temps

ERC - Les persones, al centre (Crònica 44)

18/5/2021

Les persones, al centre

 

Començo essent molt clar i molt directe amb un missatge que vull que tingueu clar: pensem en vosaltres. Tenim molt present que estem en un context complicat i que hem de fer tot el possible per donar resposta a les vostres necessitats. Us ho dic perquè malgrat que sembla que deixem enrere, esperem que de forma definitiva, les restriccions més severes de la pandèmia, no ens relaxem en aquest sentit; moltes persones i empreses viuen una situació delicada i les administracions hem de recolzar-les, per a això hi som.

 

El pes d’ERC al govern municipal és el que és, però tenim la primera tinença d’alcaldia, i influïm en les decisions de l’equip de govern per defensar els vostres interessos, aportant pluralitat de criteris i esperit crític i constructiu. Paral·lelament, moltes persones m’aturen pel carrer, o bé m’escriuen a qualsevol hora, plantejant qüestions que els amoïnen; sempre procuro escoltar i donar resposta, arribant tant lluny com puc, doncs no tot depèn ni del meu àmbit de competència, ni de l’actuació de l’Ajuntament. En l’àmbit de la meva regidoria, no obstant, vull dir-vos que estem fent més accions que mai; hem pogut ampliar personal i gràcies a això podem atendre-us millor i proposar més iniciatives.

 

Seguirem treballant al servei de tota la gent de Montmeló, i espero seguir essent digne de la vostra confiança. Paral·lelament, també us demano que us feu responsables de contribuir al bon desenvolupament de Montmeló, en tot allò que depengui de vosaltres. Posem les persones al centre, compteu amb mi, i fem equip per tirar endavant.

 

Resto a la vostre disposició: amonserrat@montmelo.catData de modificació: 14/03/2022 14:09:52