Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:13  |  10/12/2022

Data i hora oficial

El temps

ERC - Gràcies per la vostra confiança (Crònica 42)

16/3/2021

Gràcies per la vostra confiança

 

Les últimes eleccions al Parlament de Catalunya realitzades el passat 14 de febrer, ens han refermat com a segona força política a Catalunya. A Montmeló, un total de 624 vots, han fet d’ERC la segona formació política al municipi.

 

Des d’aquí, volem agrair la confiança que heu posat en el projecte de país que presentem, un projecte inclusiu, social i de futur, per a assolir una república lliure, amb igualtat d’oportunitats i sense dependre de ningú més que dels nostres ciutadans.  Reivindiquem també amb força la lluita per assolir la plena igualtat de drets entre homes i dones, una lluita que ha de ser compartida i que no només cal fer visible el 8 de març, tots els dies cal defensar els drets i les llibertats!

 

Són temps complicats, i quan fa poc que ha començat la campanya de vacunació i comencem a veure la llum al final del túnel pel problema de salut, hem d’afrontar també amb decisió el gran repte de la recuperació econòmica. Aquest darrer, igual que la lluita contra el virus, també està en mans de totes i tots nosaltres; l’aconseguirem plegats, o no l’aconseguirem. Fem confiança a les nostres empreses i comerços, evitem el frau fiscal, treballem de veritat per tirar endavant, i ens en sortirem.

 

Igual que al Parlament de Catalunya, també a Montmeló ERC és decisiva, treballem per a vosaltres amb total independència i voluntat de servei des del primer dia. Des de la Regidoria de Promoció Econòmica que encapçalo donem suport als usuaris del Servei Local d’Ocupació, així com a les empreses i als comerços; oferim una atenció i orientació personal individualitzada i de qualitat, proposem formació subvencionada per a diversos col·lectius, plantegem diverses iniciatives de foment de l’ocupació i ajuts a les empreses.. tot plegat amb la voluntat d’ajudar a articular voluntats i projectes pel bé comú del nostre municipi. Partint de la base que compartim la millor intenció i l’esforç de tirar endavant, us encoratjo a seguir treballant amb generositat i dedicació pel bé de Montmeló i del país.

 

amonserrat@montmelo.catData de modificació: 14/03/2022 14:08:51