Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:53  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Vint persones han participat en el taller de per a la redacció del nou Pla de Mobilitat de Montmeló

  • Mobilitat sostenible

    Mobilitat sostenible

  • Taller participatiu nou Pla de Mobilitat

    Taller participatiu nou Pla de Mobilitat

16/3/2023

Aquest passat dimecres dia 15 de març, vint persones han participat en el Taller de Mobilitat per a la redacció del nou Pla de mobilitat de Mont-meló que ha tingut lloc a les aules del centre de recursos de la G2M.


El Pla de Mobilitat Urbana de Montmeló ha estat impulsat per la Diputació de Barcelona i després d'una primera fase de prediagnòstic on s'han identificat les principals problemàtiques i s'han establert els objectius i prioritats per part de Sinob mobilitat, d'inici la fase de diagnosi per detectar les mancances i fortaleses del nostre municipi.


En aquesta fase es fa un pla d'actuació que es compon de diversos paquets d'actuacions orientats a donar resposta, tant a les mancances detectades, com als mateixos objectius identificats en la primera fase.


Conduïts per l'empresa EDAS, un total de vint persones es van trobar a les aules de la G2M per debatre sobre la mobilitat a peu, en bicicleta, en patinet, en transport públic, en vehicle privat incloent-hi l'aparcament, a partir del Pla d'actuació elaborat per la Diputació.


Les conclusions d'aquest debat i les propostes que van fer les persones participants es tindran en compte a l'hora d'elaborar el nou Pla de Mobilitat per a Montmeló.Data de modificació: 16/03/2023 14:32:06