Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:40  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Visita a la biblioteca de l'alumnat de Català

  • Visita a la biblioteca de l'alumnat de Català

    Visita a la biblioteca de l'alumnat de Català

13/3/2023

Oficina de Català CNL - L'alumnat de català del Bàsic 1 estan a punt d’acabar el curs de català. Durant el trimestre han estat fent activitats no només de llengua, sinó també d’altres per conèixer l’entorn en què viuen. És per això que aquesta setmana han fet una visita a la biblioteca La Grua, per saber més sobre aquest equipament, fer-se el  carnet i aconseguir el préstec dels llibres o material que necessitin. 

 

La directora de la Biblioteca, la Fina Bassons, els ha informat sobre els horaris i el funcionament d’aquest espai. I a continuació se’ls ha posat a prova perquè els alumnes havien de buscar el material que se’ls demanava seguint l’enumeració indicada o cercant a la xarxa. 

 

La majoria dels alumnes viuen a Montmeló, però gairebé tots venen d’altres països i el fet de disposar d’una biblioteca on poder adquirir llibres sense cap despesa els ha semblat molt interessant; sobretot perquè poden començar a demanar en préstec llibres de lectura fàcil en català i també per sol·licitar altres tipus de materials com són  llibres, revistes, CD, pel·lícules...Data de modificació: 15/03/2023 10:59:00