Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:38  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

El vocabulari d'instruments musicals a les escoles

  • Vocabulari d'instruments musicals

    Vocabulari d'instruments musicals

  • Vocabulari d'instruments musicals

    Vocabulari d'instruments musicals

6/3/2023

Oficina de Català CNL - El Consorci del Centre de Terminologia TERMCAT és el centre de terminologia de la llengua catalana, creat al 1985 per la Generalitat i l’Institut d’Estudis Catalans.

 

La seva missió és coordinar l’activitat terminològica en llengua catalana, mitjançant la prestació de serveis de qualitat, la creació de productes terminològics i la normalització de neologismes, per garantir la disponibilitat de la terminologia catalana en tots els sectors de coneixement i d’activitat i per afavorir-ne l’ús. 

 

A mida que va creant els seus projectes es posa en contacte amb el Consorci per a la Normalització Lingüística  per tal de difondre el contingut terminològic que prepara amb les accepcions en català. Com a institució té la missió de tractar tots els àmbits, des d’educació, economia, joventut, economia... Tant pot ser que creï un diccionari en línia, com que publiqui articles o elabori cartells amb les definicions de paraules específiques d’un àmbit determinat segons les necessitats dels usuaris. 

 

En aquesta ocasió el Termcat ha estat elaborant uns cartells amb les paraules que corresponen a les diferents parts d' una guitarra, un saxòfon, un violí i el piano per tal difondre aquest vocabulari a les escoles, especialment a les escoles de música d’arreu de Catalunya. L’Oficina de Català ha lliurat el material a l’Escola Municipal de Música de Montmeló i a les escoles Pau Casals i Sant Jordi.  

 Data de modificació: 06/03/2023 13:00:18