Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:30  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Balconada de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia

  • Balconada de poemes

    Balconada de poemes

15/3/2023

La poesia neix de l'observació i de les vivències quotidianes que ens colpegen, que ens fascinen, que ens fan vibrar, etc. Vols escoltar fragments poetics al carrer? Diverses persones ens portaran el viatge de la paraula en  el dia mundial de la poesia.

 

Òmnium Cultural Montmeló organitza una Balconada de Poemes pel dia 21 de març amb motiu del Dia Mundial de la Poesia. D'11h del matí fins les 13h i de 5 de la tarda a 2/4 de 7, diverses persones llegiran poemes des de diferents balcons del municipi: balcons del carrer Major, balcó de l'Ajuntament i el balcó de l'Espai Jove.

 

El Dia Mundial de la Poesia és una celebració que es realitza cada 21 de març anualment des de l'any 1999, quan la Conferència General de la UNESCO el va proclamar.

 

Arreu han sorgit iniciatives de caràcter divers per festejar-lo. Des de l'any 2007 la Institució de les Lletres Catalanes promociona aquesta celebració a les terres de parla catalana amb l'organització de diferents accions amb l'objectiu de difondre el fet poètic, des de lectures de poemes a diferents poblacions fins a l'edició d'un opuscle commemoratiu que conté un poema creat especialment per a l'ocasió, original en llengua catalana i traduït a diverses llengües.Data de modificació: 15/03/2023 11:23:11