Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:25  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Plans d'ocupació 2023 amb contractes més llargs

  • Pla Local d'Ocupació 2022

    Pla Local d'Ocupació 2022

11/2/2023

Del 7 de febrer al dia 8 de març, ambdós inclosos, es pot presentar la instància amb la documentació requerida per participar a la convocatòria d'enguany dels Plans d'Ocupació de l'Ajuntament de Montmeló.
 
A diferència d'altres anys, i amb l'experiència obtinguda, s'ha proposat la contractació de menys persones però amb una durada de contracte molt més alta, passant d'una mitjana de 3 mesos a una mitjana de 7. 
 
Es preveu contractar un global de 8 persones, amb el detall següent:
  • 2 places peó de neteja viària
  • 2 places peó de neteja d'edificis
  • 2 places peó de jardineria
  • 2 places peó d'obra
 
De les vuit places, i d'acord amb els compromisos municipals per mirar de compensar les desigualtats en la composició de l'atur, n'hi ha la meitat reservades per a dones, i dues més per a joves.
 
Des del Departament de Promoció Econòmica s'ha informat ja directament a totes les persones usuàries del Servei Local d'Ocupació i es va fer també, una sessió informativa oberta el passat 8 de febrer a la Sala de la Concòrdia. La sessió va servir per explicar el procediment i els detalls de la convocatòria, així com per resoldre els dubtes que hi havia, relacionats sobretot amb la documentació requerida per presentar-se, i la que cal per obtenir el màxim de puntuació, d'acord amb el barem aprovat. 
 
De la mateixa manera que s'ha fet també en anys passats, també es preveu seguir assessorant i recolzant individualment a totes les persones interessades que tinguin dificultats per presentar-se.
 
Més informació: Departament de Promoció Econòmica. Tel 935720000 ext. 142. promoec@montmelo.cat


Data de modificació: 13/02/2023 10:08:01