Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:58  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Flamenc, màgia i circ és la combinació que ofereix la Polivalent per als mesos de gener i febrer

  • Flamenc, màgia i circ a la Polivalent de Montmeló

    Flamenc, màgia i circ a la Polivalent de Montmeló

26/1/2023

L'espectacle "Caminos" de Chicuelo, va obrir la programació de 2023 de la Sala Polivalent. Màgia i circ de primera línia completen la programació d'hivern de la Sala.

 

La Polivalent encara la recta final de la temporada d'hivern amb tres espectacles de gran nivell artístic. Música flamenca d'altíssima qualitat amb l'espectacle "Caminos" de Juan Gòmez Chicuelo, el Mag Lari  amb el seu últim muntatge "Strafalari" i l'espectacle "Esencial" de Vaivén Circo, Premi Nacional de Circ de 2016, formen el trio d'espectacles d'aquests mesos de gener i febrer.

 

Aquest passat 21 de gener la Sala Polivalent va obrir l’any amb l'espectacle "Caminos” del guitarrista Juan Gómez “Chicuelo”. Tangos, alegries, bulerías i granaínas, acompanyades amb la bateria de David Gómez, el violoncel de Martín Meléndez i el ball de Karen Lugo. Caminos va ser una delícia d’espectacle que va unir frescor, força, art i elegància.

 

El 4 de febrer tornarà un cop més a la Sala Polivalent el Mag Lari amb el seu nou espectacle "Strafalari", al més pur estil Las Vega. Sembla que no ens cansem de veure'l perquè les entrades per l'espectacle estan esgotades des de fa dies. 

 

Finalment, el 25 de febrer arriba a la Polivalent La companyia Vaivén Circo i el seu espectacle "Esencial", que va ser Premi Nacional de Circ el 2016. Una posada en escena plena de màgia i poesia que combina els malabars, l'equilibrisme i la dansa.

 

 

Tota la infomació sobre la Sala Polivalent la trobareu aquíData de modificació: 26/01/2023 18:49:16