Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:11  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Últims dies per enviar les vostre preguntes a l'alcalde pel programa Jo vull saber de Ràdio Montmeló

  • Jo vull saber

    Jo vull saber

26/1/2023

El programa Jo vull saber del mes de gener es publicarà dijous 2, excepcionalment. I entrem a la recta final per rebre les preguntes que voleu fer a l'alcalde, teniu fins dimarts 31 per enviar-les.

 

Els protagonistes d’aquest programa sereu vosaltres, la ciutadania i l’alcalde de Montmeló. Fins el dia abans de l’emissió del programa, dimarts 31 de gener podeu fer arribar les vostres preguntes, dubtes i inquietuds sobre les qüestions del municipi que ens afecten a tothom, a l’alcalde.

 

Per fer-ho, podeu enviar un correu a la ràdio, radiomo@montmelo.cat o bé una nota de veu o un whatsapp al telèfon 637150702, amb les vostres dades i la pregunta o tema que vulgueu saber.

 

El programa Jo vull saber tindrà dues edicions al febrer. Excepcionalment, es publicarà al web en format podcast, el primer dijous de mes i el dimecres anterior a les 18 hores s’emetrà la gravació per instagram on també podreu fer arribar les preguntes “en directe” i el darrer dijous de mes.

 

 

JO VULL SABER. Mes de gener/ febrer

 

  • 1 de febrer - 18 hores - gravació del programa emès pel canal d'instagram de l'Ajuntament @ajmontmelo i de la Ràdio @radiomontmelo
  • 2 de febrer - 17 hores - publicació del podcast a la web www.radiomontmelo.cat

 Data de modificació: 26/01/2023 13:36:07