Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:17  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Sisè any d’intercanvi entre els Instituts de Montmeló i de Rostock (Alemanya)

  • Recepció a l'Ajuntament de l'alumnat de Rostock (Alemanya)

    Recepció a l'Ajuntament de l'alumnat de Rostock (Alemanya)

26/1/2023

Alumnat de l'institut alemany de Rostock, van arribar a Montmeló, dissabte passat dia 21 de gener i s’hi estaran fins divendres 27. Dimecres 25, van ser rebuts pel tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Lluís Esteban, a la sala de la Concòrdia.

 

Aquest és el sisè any que l'alumnat de l'institut alemany de Rostock realitza aquest intercanvi amb l'institut de Montmeló. Durant la seva estada han conegut les classes de l'institut, l’Ajuntament i el Circuit i han fet turisme per Barcelona i la comarca.

 

L’Institut Montmeló realitza aquests intercanvis amb l’institut alemany de Rostock des del curs 2014-2015. Els intercanvis es van veure interromputs per la pandèmia i aquest curs s’han reprès.

 

En aquests sis cursos, més de 100 famílies han gaudit d’aquesta experiència i han acollit joves alemanys a casa seva. Aquests intercanvis a banda de la pràctica de l’anglès serveixen per obtenir una major experiència cultural, acadèmica i humana en conèixer altres països, cultures i sistemes educatius.Data de modificació: 26/01/2023 19:05:52