Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:44  |  29/01/2023

Data i hora oficial

El temps

El programa Jo vull saber de Ràdio Montmeló del mes de gener s'endarrereix una setmana

  • Jo vull saber

    Jo vull saber

19/1/2023

El programa Jo vull saber del mes de gener es publicarà dijous 2, excepcionalment. Problemes sobrevinguts d'agenda impedeixen fer-ho el dia 26, darrer dijous de mes i, el febrer, tindrem dos programes.

 

Com bé sabeu, en aquest programa l’alcalde contestarà tota una bateria de preguntes de la ciutadania. Ja ens podeu fer arribar les vostres preguntes, teniu fins dimarts 31 per enviar-les.

 

Els protagonistes d’aquest programa sereu vosaltres, la ciutadania i l’alcalde de Montmeló. Fins el dia abans de l’emissió del programa, dimarts 24 de gener podeu fer arribar les vostres preguntes, dubtes i inquietuds sobre les qüestions del municipi que ens afecten a tothom, a l’alcalde.

 

Per fer-ho, podeu enviar un correu a la ràdio, radiomo@montmelo.cat o bé una nota de veu o un whatsapp al telèfon 637150702, amb les vostres dades i la pregunta o tema que vulgueu saber.

 

El programa Jo vull saber tindrà dues edicions al febrer. Excepcionalment, es publicarà al web en format podcast, el primer dijous de mes i el dimecres anterior a les 18 hores s’emetrà la gravació per instagram on també podreu fer arribar les preguntes “en directe” i el darrer dijous de mes.

 

 

JO VULL SABER. Mes de gener/ febrer

 

  • 1 de febrer - 18 hores - gravació del programa emesa pel canal d'instagram de l'Ajuntament @ajmontmelo i de la Ràdio @radiomontmelo
  • 2 de febrer - 17 hores - publicació del podcast a la web www.radiomontmelo.cat

 Data de modificació: 26/01/2023 13:36:23