Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:58  |  29/01/2023

Data i hora oficial

El temps

El guitarrista Chicuelo presenta "Caminos" a la Sala Polivalent

  • Caminos | Chicuelo

    Caminos | Chicuelo

16/1/2023

L'espectacle de flamenc d'avantguarda "Caminos" de Chicuelo, obre la programació de 2023 de la Sala Polivalent. Màgia i circ de primera línia completen la programació d'hivern de la Sala durant el mes de febrer.

La Polivalent encara la recta final de la temporada d'hivern amb tres espectacles de gran nivell artístic. Música flamenca d'altíssima qualitat amb l'espectacle "Caminos" de Juan Gòmez Chicuelo, el Mag Lari  amb el seu últim muntatge "Strafalari" i l'espectacle "Esencial" de Vaivén Circo, Premi Nacional de Circ de 2016, formen el trio d'espectacles d'aquests mesos de gener i febrer.

Aquest 21 de gener la Sala Polivalent rebrà l'espectacle a Juan Gómez 'Chicuelo amb el seu espectacle "Caminos". Tangos, alegries, bulerías i granaínas, conformen aquest espectacle amb la bateria de David Gómez, el violoncel de Martín Meléndez i el ball de Karen Lugo. Caminos és un espectacle que uneix frescor, força i art i transmet la fusió amb la mateixa naturalitat amb què es produeix sobre l'escenari la connexió entre els quatre artistes.

El 4 de febrer torna un cop més a la Sala Polivalent el Mag Lari amb el seu nou espectacle "Strafalari", al més pur estil Las Vegas, carregat de participació i grans il·lusions. Sembla que no ens cansem de veure'l perquè les entrades per l'espectacle estan pràcticament esgotades des de fa dies. Si encara no tens la teva córrer a reservar-la a través de www.entrapolis.com


Finalment, el 25 de febrer arriba a la Polivalent La companyia Vaivén Circo i el seu espectacle "Esencial", que va ser Premi Nacional de Circ el 2016. Una posada en escena plena de màgia i poesia que combina els malabars, l'equilibrisme i la dansa. Cinc actors virtuosos de circ pujaran a l'escenari per jugar i somiar en un viatge ple d'aventures on la decisió més difícil serà escollir el més essencial.Data de modificació: 18/01/2023 15:23:29