Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:26  |  29/01/2023

Data i hora oficial

El temps

La Casa dels Reis d'enguany ha rebut a més de 3000 persones

  • Casa dels Reis 2023

    Casa dels Reis 2023

  • Casa dels Reis 2023

    Casa dels Reis 2023

10/1/2023

Durant tres dies, més de 3000 persones van poder redescobrir els secrets que amaga la Casa dels Reis d'Orient amb un nou recorregut amb novetats i molta màgia.

 

La Torreta va reobrir aquest any les seves portes a la població perquè tots els nens i nens del municipi poguessin visitar-la transformada de nou en "La Casa dels Reis". Del 2 al 4 de gener, tot l'equip ajudants de Ses Majestats van mostrar a les famílies visitants els secrets que amaga aquest espai.

 

Després de tants mesos viatjant arreu del món els Reis d'Orient van reobrir les portes de casa seva a Montmeló, per ensenyar com es preparen per a la gran tasca de repartir els paquets la nit del 5 de gener.

 

Espais màgics com el magatzem de les cartes, la sala de les tradicions, el llibre dels noms i la carbonera reial s'han pogut recórrer dins de la Casa Reial, per arribar finalment al magatzem dels regals, passant abans per l'arbre dels xumets o el jardí de les fades.

 

Tots tres dies hi ha hagut una gran afluència de públic. A més de les famílies de Montmeló, la Casa Reial ha registrat un gran increment de famílies vingudes de les comarques veïnes. Sense cap mena de dubte, la Casa dels Reis de Montmeló és ja una de les activitats més atractives i amb més públic durant els primers dies del nou any.Data de modificació: 13/01/2023 14:45:48