Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:19  |  29/01/2023

Data i hora oficial

El temps

La ciutadania demana una plaça Gran que tingui continuïtat amb el carrer de Vic i sense mur divisible

  • Plaça Gran

    Plaça Gran

  • Plànol de la Plaça Gran

    Plànol de la Plaça Gran

8/1/2023

El dia 22 de desembre va finalitzar el termini de participació per tal de conèixer quina és l'opinió de la ciutadania envers l'estat actual de la Plaça i quin és el camí a seguir en aquest procés de remodelació.

 

El recompte final va donar un total de 147 enquestes formalitzades durant les jornades participatives del 20 i 26 de novembre, així com la del 3 de desembre i les respostes al formulari telemàtic.

 

Una vegada analitzada la informació recollida es conclou que cal crear un projecte de la nova plaça Gran en el que existeixi una continuïtat entre el carrer Vic i la plaça, eliminant així el mur que els divideix.

 

També cal millorar l'accessibilitat al parc eliminant així les barreres arquitectòniques existents, però mantenint el tancament perimetral de l'espai infantil i incorporar una nova zona de jocs amb superfície de goma, element de sorra, d'aigua o una tirolina.

 

El resultat de les enquestes també demanen millorar l'enllumenat, augmentar la zona enjardinada i retira els arbres en mal estat i substituir-los per arbrat nou, renovar bancs i papereres i incorporar elements esportius.

 

Aquestes són les primeres conclusions de l'estudi participatiu amb la ciutadania i seran les premisses amb les quals l'equip tècnic de l'Ajuntament treballarà per elaborar tres propostes de remodelació de la Plaça Gran.

 

Les demandes que es consideren generalitzades s'inclouran en els tres projectes de la nova plaça i s'obrirà una nova fase de consulta amb la ciutadania per valorar i triar cadascuna de les propostes que es facin.Data de modificació: 13/01/2023 14:29:14