Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:23  |  29/01/2023

Data i hora oficial

El temps

La Casa dels Reis d'Orient ha obert les seves portes per rebre tots els infants de Montmeló

  • Casa dels Reis d’Orient de Montmeló

    Casa dels Reis d’Orient de Montmeló

1/1/2023

Durant tres dies i amb cita prèvia redescobrirem els secrets que enguany amaga la Casa dels Reis d’Orient. Un nou recorregut amb novetats i molta màgia ! Us hi esperem !

 

Diuen que a cada poble hi ha una casa on la màgia fa que els somnis es facin realitat, on les il·lusions es construeixen dia a dia. Diuen que aquestes cases màgiques durant l’any són simples espais amb la missió d’estar alerta, prendre nota i informar. Diuen que aquestes cases els primers dies de l’any deixen veure la seva màgia i mostren la seva veritable funció, ser el centre logístic de ses Majestats els Reis Mags.  Diuen que a Montmeló aquesta casa és “La Torreta” i diuen que enguany la podrem visitar durant tres dies.

 

Aquest edifici modernista i amb encant propi, guarda el secret més màgic de la vila, ja que ha estat triada de nou el centre logístic i d’operacions de Ses Majestats els Reis d'Orient. Això vol dir que “La Torreta” enguany reobrirà les seves portes a la població perquè tots els nens i nens del municipi puguin visitar-la transformada de nou en “La Casa dels Reis”.

 

Del 2 al 4 de gener, tot l’equip ajudants de Ses Majestats mostraran a les famílies visitants els secrets que amaga aquest espai tant familiar. Cada personatge interactuarà amb totes les famílies que els visitin i gràcies a aquest tracte personalitzat us convertiran en els autèntics protagonistes d'aquest màgic recorregut. 

 

Després de tants mesos viatjant arreu del món els Reis d’Orient reobren les portes de casa seva per ensenyar-vos com es preparen per la gran tasca de repartir els paquets la nit del 5 de gener. Una tasca plena de secrets i tradicions que descobrireu a la Casa dels Reis d’Orient a Montmeló, els dies 2, 3 i 4 de gener de 2023. 

 

Si voleu visitar la Casa però no heu pogut fer la reserva per internet, podeu anar a la Quintana a les 16 hores i reservar pels grups i horaris que encara tenen places lliures !Data de modificació: 04/01/2023 16:29:01