Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:34  |  29/01/2023

Data i hora oficial

El temps

La campanya “Emociona’t”, punt de partida de les activitats de Nadal

  • Pista de patinatge

    Pista de patinatge

  • Nadales al carrer

    Nadales al carrer

  • Encesa de llums

    Encesa de llums

21/12/2022

A Montmeló, des de fa un parell d’anys, a principis de desembre apareix un personatge màgic que amb el nom d’Emociona’t ens duu activitats de comerç, de lleure, ens encomana la màgia i ens fa viure les tradicions de Nadal.

 

El comerç local de Montmeló ja ha posat en marxa la campanya de Nadal. L'Ajuntament, amb la col·laboració de la Unió de Botiguers, ha impulsat la campanya Emociona't, una proposta que té com a objectiu potenciar els negocis del poble. Cada compra de 30 euros o més als comerços adherits a la campanya és una participació per un sorteig que repartirà 20.000 euros en vals de compra per gastar al mateix municipi. Recordeu que per aconseguir aquesta butlleta, s'ha de dur el tiquet de compra a la botiga Emociona't, situada a l'Avinguda Pompeu Fabra, on també es poden embolicar tots els productes adquirits al petit comerç del poble.

 

Nadal és també lleure, temps per compartir amb la família i amb els amics i vacances per als més petits de casa. Què ens ha preparat l'Emociona't enguany? Una pista de patinatge a la plaça de la Vila que des del passat 13 de desembre, dia de l'encesa de les Llums de Nadal, ja funciona. I del 27 al 30 de desembre, vine a la plaça de la Vila i als carrers que l'envolten i gaudeix de tallers, activitats, espais de joc i espectacles familiars d'animació i màgia per gaudir d'un Nadal ple de diversió i somriures! Quatre dies dedicats especialment al públic infantil!

L'Emociona't també contempla una nova edició del concurs de balcons amb la novetat que aquest any també hi participen els comerços i establiments de restauració. Vols viure la màgia de Nadal? Passeja pels carrers de Montmeló i fes de jurat d'aquest concurs. Pots votar a la web fins al dia 3 de gener.

 

Aquest passat cap de setmana ha estat sense cap mena de dubtes el cap de setmana més actiu i nadalenc: a més de la pista de patinatge de la plaça de la vila, el dissabte 17 de desembre, el carrer Major i altres carrers comercials es van omplir de parades d'artesans i de productes nadalencs durant l'edició de la Fira de Nadal. Els més petits van tenir l'oportunitat de fer cagar el Tió. I els amats de les nadales van poder assistir a la cantata infantil i i del cor de Gòspel de l'Escola de Música. Fins i tot el públic amant del futbol i de les motos van tenir activitats nadalenques.

 

Diumenge va començar amb la gala solidària de l'Escola For Dance Center i va finalitzar amb les activitats organitzades per l'Agrupa per recollir diners per a la Marató de TV3.

 

El públic jove encara té temps de comprar les entrades de la festa de Cap d'Any que els Geganters i l'Esplai han organitzat al pavelló o de participar en les activitats de l'Estació Jove entre el 24 i el 31 de desembre.

 

Els concerts de Nadal no ha finalitzat: el 22 és el torn del Casal de la Gent Gran i el 23 el de la Coral de Montmeló. I no us oblideu abans de finalitzar l'any, concretament el dia 27, que podeu fer una donació de sang a partir de les 10 hores, en el Museu Municipal. I a partir del 2 de gener, la Casa dels Reis arriba a la Torreta per segon any, per ensenyar als infants i les seves famílies com es prepara la nit més màgica de l'any. Tot això, abans de la cavalcada de Reis el dia 5 de gener de 2023.Emociona’t amb el Nadal a Montmeló!Data de modificació: 23/12/2022 20:52:44