Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:32  |  27/01/2023

Data i hora oficial

El temps

L'Agrupa mostra els 45 anys d'existència en un llibre

  • Història de l’Agrupa

    Història de l’Agrupa

7/12/2022

"Història de l'Agrupa, Associació Cultural de Montmeló" és el títol del llibre que tres autores i col·laboradores de l'Agrupa han realitzat i que recull els 45 anys d'existència d'aquesta entitat cultural de Montmeló.

Àngels Martí, Eva Butjosa i Maria Antònia Carrasco són les tres autores d'aquest document recopilatori de 45 anys de l'Agrupa. Les autores fan un exhaustiu recull de documentació per mostrar l'entitat des dels seus orígens, fins a l'actualitat. El llibre es divideix en les diferents seccions de l'entitat: teatre, coral, sardanes, gitanes... I també es fa un recull històric d'altres moments viscuts, com van ser els Jocs Florals, les Setmanes Culturals, la Colla de Castellers i la revista Agrupa-Mont.

La presentació d'aquest interessant document es farà aquest diumenge 11 de desembre, a les 11 hores, al local de l'Agrupa, al carrer Onze de Setembre. La presentació anirà a càrrec de les pròpies autores i serà també el tret de sortida a una sèrie d'activitats nadalenques de l'Agrupa que enguany portaran el segell de la celebració dels 45 anys de l'entitat montmelonina.

"Montmeló Sona" entrevista a les autores
Aprofitant la imminent sortida al carrer d'aquest llibre, el magazín informatiu de Ràdio Montmeló d'aquest divendres 9 de desembre, comptarà amb la presència de les tres autores del llibre que explicaran detalladament com van elaborar aquest document.


Podeu sentir el pòdcast del programa "Montmeló Sona" a partir d'aquest divendres, a les 12 del migdia a: www.radiomontmelo.cat

 Data de modificació: 07/12/2022 09:03:23