Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:04  |  29/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Aquest Nadal, emociona't patinant

  • Emociona't patinant

    Emociona't patinant

9/12/2022

El 13 de desembre, dia de Sant Llúcia, es donarà el tret de sortida oficial a l'arribada de Nadal a Montmeló. A les 6 de la tarda es farà l'encesa de llums nadalenques i mitja hora més tard s'obrirà al públic l'atracció més esperada d'aquest Nadal: una pista de patinatge a la plaça de la Vila.

Durant vint-i-dos dies, la plaça de la Vila es convertirà en una pista de gel. Posa't els patins i viu el Nadal de la manera més divertida! Del 13 de desembre al 3 de gener, en horari de Matí i tarda, aquest Nadal gaudeix patinant a la pista de gel de la plaça de la Vila.

Els infants menors de catorze anys hauran d'accedir a la pista acompanyats d'una persona adulta i les persones usuàries menors de sis anys hauran de fer ús de la pista de patinatge acompanyats d'una persona adulta.

El preu de cada torn és de 2 € que caldrà pagar en el moment d'entrar a la pista, en el lloc on es recollirà el material per fer-ne ús. Cal vestir roba adequada que cobreixi tot el cos i les extremitats i és obligatori dur guants.

Totes aquelles persones que presentin un tiquet de compra a algun establiment de Montmeló a comptar des del 13 de desembre, per un import mínim de 20 €, tindran un torn gratuït a la pista de patinatge.

 Data de modificació: 13/12/2022 13:16:23