Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

18:23  |  29/01/2023

Data i hora oficial

El temps

La Jornada Solidària aconsegueix recaptar 2.000 € pel projecte de Pallassos Sense Fronteres “Fem Riure, Fem futur”

 • Jornada Solidària a la plaça de la Vila

  Jornada Solidària a la plaça de la Vila

 • Jornada Solidària a la plaça de la Vila

  Jornada Solidària a la plaça de la Vila

 • Gala solidària de PSF a la Polivalent

  Gala solidària de PSF a la Polivalent

 • Gala solidària de PSF a la Polivalent

  Gala solidària de PSF a la Polivalent

5/12/2022

La Fira Solidària i la Gala Solidària del passat 3 de desembre en col·laboració amb Pallassos Sense Fronteres van aconseguir una recaptació de 2.000 € que sumada a l’aportació que ha fet l’Ajuntament suposen una donació de 15.800 € per ajudar als infants afectats per la guerra de Síria que es troben a la Vall de la Bekaa, al Líban.

 

La Jornada Solidària arrencava a les 10 del matí amb les paradetes que entitats i ONG’s havien muntat a la Plaça de la Vila. Xocolatada per combatre el fred de la Junta del Casal de la Gent Gran i roscons de l’Associació de la Gent Gran per a acompanyar-ho de la millor forma. Tallers infantils de l’Esplai, Òmnium i l’AFA de l’escola Pau Casals. Venda de productes solidaris de la Penya Blaugrana i la Colla de Diables, i fins i tot un futbolí humà del C.F. Montmeló. Per últim, les ONG’s Acció Internacional per la Pau i l’A.E.Ramassà, van muntar una paradeta per a fer difusió dels projectes. Ambdues organitzacions han sigut les guanyadores de la convocatòria de subvencions que enguany a iniciat l’Ajuntament de Montmeló, subvencionant amb 8.000 € cadascun dels projectes presentats. El de Acció Internacional per la Pau que busca l’enfortiment dels drets humans a Colòmbia, i el de l’A.E.Ramassà, un projecte amb el que l’Ajuntament ja va col·laborar l’any passat, amb la creació i desenvolupament d’una escola esportiva al Camerun. 

 

Tot plegat acompanyat de l’animació del Lluís Rodríguez, de Pallassos Sense Fronteres, i el taller de danses africanes de la Fundació Akwaba, que va fer ballar a petits i grans amb ritmes africans i amb el que van poder apropar-nos una mica de la seva cultura. Un matí solidari on vam poder conèixer els projectes de cooperació amb els que l’Ajuntament i la Sectorial de Cooperació a col·laborat enguany, apropar-nos i descobrir altres cultures i col·laborar entre tots a que Pallassos Sense Fronteres pugui seguir fent somriure nens per tot el món.

 

A la tarda va ser el torn de la Gala Solidària de Pallassos Sense Fronteres. El Tortell Poltrona, el Sabanni, el Negro y el Flaco, el Peter Punk, la Marta Renyer, les Pedettes i el Trio Popetín van anar desfilant per l’escenari i fent riure a una platea de la Sala Polivalent plena, que va gaudir de cada número. A l’entrada, els més petits van poder recollir nassos de pallasso i veure una exposició amb informació i fotografies de tots els projectes amb els que Montmeló ha col·laborat enguany.  

 

Al final de la gala, l’alcalde i el regidor de cooperació van poder fer entrega d’un taló amb la quantitat total de 15.800 €, la suma total de la col·laboració de Montmeló amb el projecte.

 

Per acabar, el Tortell Poltrona va fer un parlament sobre la importància de la feina que fa Pallassos Sense Fronteres, i com aquestes aportacions ajuden i contribueixen a que es puguin seguir desenvolupant aquests projectes per tot el món.    Data de modificació: 07/12/2022 07:16:39