Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:09  |  29/01/2023

Data i hora oficial

El temps

La Sala Polivalent obre les seves portes amb un aspecte renovat i aixeca el teló de nou

  • Concerto a tempo d'umore

    Concerto a tempo d'umore

  • Noves graderies de la Sala Polivalent de Montmeló

    Noves graderies de la Sala Polivalent de Montmeló

20/11/2022

El passat 4 i 5 de novembre la Sala Polivalent del Centre Cultural la Torreta va tornar a obrir les portes a Montmeló amb la inauguració de les grades retràctils i la nova temporada d'espectacles.

 

La Jornada de Portes Obertes del dia 4 de novembre a la Sala Polivalent del Centre Cultural la Torreta va aplegar a més de 150 persones per descobrir les noves grades retràctils. Durant el mes d'octubre la Sala Polivalent del Centre Cultural la Torreta s'ha transformat per oferir a la ciutadania un espai escènic de primer nivell. Les noves grades retràctils milloraran la comoditat i la visibilitat dels espectadors, alhora permetrà mantenir l'essència polivalent de la sala amb la possibilitat de retirar les grades per crear un espai diàfan.

 

Els assistents van poder fer una visita pels nous espais de la Sala de la mà del Robert Gobern, En el recorregut van gaudir del nou "passeig de la fama" ubicat en un dels passadissos laterals. Després la visita els va portar fins a l'escenari, des del que van veure com s'obria el teló per descobrir el nou pati de butaques de la Sala Polivalent. Al ritme de la música, els assistents a la visita guiada van anar ocupant les cadires de la grada. La visita va concloure sortint per la part superior de les grades, obrint unes portes per les quals fins ara no s'havia pogut accedir.

 

L'endemà, el 5 de novembre, va ser el moment de posar a prova les noves grades estrenant la temporada d'hivern amb l'espectacle "Bona Gent" del Quim Masferrer. Amb les entrades exhaurides i una platea plena, l'espectacle va estar a l'alçada de les expectatives. Un homenatge al públic, amb el que vam poder conèixer les històries que s'amaguen darrere alguns veïns i veïnes de Montmeló que van fer riure i emocionar als assistents.

 

Concerto a tempo d'umore

Per acabar el mes, el 26 de novembre podrem gaudir del segon espectacle de la nova temporada, "Concerto a Tempo d'Umore", una delícia d'espectacle que posa els músics d'orquestra en escena com mai els has vist. Un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica. Teatre de gest amb molt d'humor.Data de modificació: 24/11/2022 14:08:46