Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:52  |  29/01/2023

Data i hora oficial

El temps

L’alumnat de tercer de la ESO de l'Institut va a l’Ajuntament

  • L’alumnat  de tercer de la ESO de l'Institut va  a  l’Ajuntament

    L’alumnat de tercer de la ESO de l'Institut va a l’Ajuntament

17/11/2022

Durant el mes d’octubre, els nois i noies de tercer visiten l’ajuntament per aprendre el funcionament de l'alcaldia.

 

Institut de Montmeló - Aquest treball es va realitzar des de l'assignatura de socials en grups de quatre persones i en quatre sessions, començant el 2 d'octubre i acabant al 2 de novembre.

 

En la primera sessió, el primer que van dur a terme va ser el seu logotip, el nom del partit polític i, també, van escollir el paper que havia de complir cada participant: candidatura, gestoria de comunitats, assessoria de comunicació política i direcció artística.

 

En la segona classe, van realitzar una pluja d'idees per tal de, posteriorment, maquetar el programa electoral i porta a terme el vídeo. A més a més, van decidir el lema per tal de fer el material publicitari del seu partit polític.

 

En la tercera i quarta hora van profunditzar el material visual: el pòster, el programa electoral, el tríptic i el vídeo de la campanya, d'una durada màxima de dos minuts.

 

Durant els dies 26 d'octubre i 2 de novembre, els estudiants van anar a la plaça de la Vila, on està situat l'Ajuntament. Un cop en la sala de la Concòrdia van fer les presentacions de les candidatures i van veure els vídeos de les propostes de la seva campanya. A continuació, un cop feta la votació, van decidir els regidors i l'alcalde. Finalment, va vindre l'alcalde i van tindre l'oportunitat de resoldre els seus dubtes sobre el funcionament del poble.

 

Podeu escoltar la notícia clicant aquí

 

Podeu escoltar les entrevistes als alcaldes en els programes del Montmeló Sona números 42 i 43

  • Montmeló Sona 42: entrevista a l'alcalde Mizar Jannah
  • Montmeló Sona 43: entrevista a l'alcalde Àlex Rius 


Data de modificació: 21/11/2022 13:32:23