Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:13  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

A partir del 14 de novembre, s'obre el termini per sol·licitar subvenció pel suport a esportistes en categoria individual i parelles, residents al municipi de Montmeló

  • subvenció pel suport a esportistes

    subvenció pel suport a esportistes

11/11/2022

Un cop aprovades les bases generals i específiques per l’obtenció de subvenció pel suport a esportistes en categoria individual i parelles, residents al municipi de Montmeló, des del dia 14 de novembre i fins al 2 de desembre, pots presentar la teva sol·licitud telemàticament o a la Oficina d’Atenció a la Ciutadania. 

 

Podran sol·licitar la subvenció les persones físiques, residents a Montmeló, practicants de disciplines esportives en categoria individual, que participin en esdeveniments oficials i que no tinguin un contracte professional per fer-ho. Es contemplen les competicions esportives oficials, així com en programes i/o concentracions de tecnificació per la millora de les seves condicions individuals i que no es trobin incloses en cap altre programa municipal de subvencions.

 

En aquest cas les persones que hi vulguin optar, han de complir els requisits de les bases

 

La sol·licitud es pot fer presencialment a l'OAC o bé electrònicament en el següent enllaç

 

La documentació que cal presentar és:

  1. Formulari de sol·licitud de la subvenció omplert
  2. Còpia del DNI 
  3. Documents justificants de les despeses de l’any 2022 que vulguin acreditar 
  4. Documentació acreditativa dels mèrits al·legats.

 

 

Un cop finalitzat el termini, la documentació entregada serà avaluada segons els barems establerts a les bases i es resoldrà la convocatòria.

 Data de modificació: 14/11/2022 12:41:47