Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:59  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Un tomb per la fotografia

  • Un tomb per la fotografia

    Un tomb per la fotografia

16/11/2022

Durant la pandèmia es van fer tallers virtuals en què alguns i algunes participants del Voluntariat lingüístic de diferents localitats del Vallès Oriental exposaven temes que dominessin per parlar i compartir una bona estona entre totes. En Ramon F. va ser un voluntari de Montmeló que s'encarregà de parlar-nos sobre el món de la fotografia i va tenir el seu públic en format virtual que va quedar tan meravellat fins al punt de proposar-li van proposar una segona xerrada quan poguéssim sortir al carrer. 

 

Oficina de Català - Ara un cop ja ha passat el temps i els moments més crítics de la pandèmia, ara que podem sortir fora de casa, hem proposat a en Ramon fer una xerrada sobre la fotografia amb l'objectiu de posar en pràctica les seves explicacions i amb la nostra càmera o mòbil intentar fer les millors fotografies. La trobada serà el dissabte, 19 de novembre, a les 9.45 h a la Torreta. En Ramon ens donarà consells, ens orientarà sobre com aconseguir una bona imatge i passejarem pel voltant de la Torreta a fi de captar els detalls dels quals ell ens parlarà. Per tant, cal portar càmera de fotos o mòbil i ganes de passar una bona estona.

 

Les persones interessades han de trucar a l'Oficina de Català 634 254 450 o bé enviar un correu a montmelo@cpnl.cat per fer la reserva de places abans del 17 de novembre.

 Data de modificació: 17/11/2022 15:11:12