Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:44  |  05/12/2022

Data i hora oficial

El temps

La Sala Polivalent obre les seves portes i aixeca el teló de nou

  • Aspecte de les grades retràctils de la Polivalent

    Aspecte de les grades retràctils de la Polivalent

6/11/2022

El passat 4 i 5 de novembre la Sala Polivalent del Centre Cultural la Torreta va tornar a obrir les portes a Montmeló amb la inauguració de les grades retràctils i la nova Temporada d'Espectacles. 

 

La Jornada de Portes Obertes del dia 4 de novembre a la Sala Polivalent del Centre Cultural la Torreta va aplegar a més de 150 persones per descobrir les noves grades retràctils. Durant el mes d'octubre la Sala Polivalent del Centre Cultural la Torreta s'ha transformat per oferir a la ciutadania un espai escènic de primer nivell. Les noves grades retràctils milloraran la comoditat i la visibilitat dels espectadors per gaudir d'espectacles i concerts, alhora permetrà mantenir l'essència polivalent de la sala amb la possibilitat de retirar les grades per crear un espai diàfan. 

 

Els assistents van poder fer una visita pels nous espais de la Sala de la mà del Robert Govern, que els va guiar a través de les entranyes del teatre fins a l'escenari. En el recorregut els assistents van poder gaudir del nou "passeig de la fama" ubicat en un dels passadissos laterals. Una exposició de més de 100 cartells, molts d'ells signats pels autors, de tots els espectacles que s'han fet durant els 11 anys de vida de la Sala. Després la visita els va portar fins a l'escenari, des del que van veure com s'obria el teló per descobrir el nou pati de butaques de la Sala Polivalent. Al ritme de la música, els assistents a la visita guiada van anar ocupant les cadires de la grada, sent els primers afortunats que les podien gaudir. La visita va concloure sortint per la part superior de les grades, obrint unes portes per les quals fins ara no s'havia pogut accedir a la Sala, i sortint a l'esplanada del Jardí del Centre Cultural la Torreta. 

 

L'endemà, el 5 de novembre, va ser el moment de posar a prova les noves grades estrenant la temporada d'hivern amb l'espectacle "Bona Gent" del Quim Masferrer. Amb les entrades exhaurides i una platea plena, la Sala feia un goig espectacular. I l'espectacle va estar a l'alçada de les expectatives. Un homenatge al públic, amb el que vam poder conèixer les històries que s'amaguen darrere alguns veïns i veïnes de Montmeló que van fer riure i emocionar als assistents. Amb molta habilitat el Quim va anar torbant i teixint les històries del públic de Montmeló, els verdaders protagonistes d’un espectacle proper, humà i molt divertit.  Una forma excel·lent de començar la nova etapa d'una Sala Polivalent completament renovada.  

 

I això no s'atura, el cap de setmana del 12 i 13 de novembre la Sala acull al For Dance Center que per celebrar els seus 25 anys han preparat una versió molt fidel a l'original del musical "Mamma Mia!". Música, teatre i dansa de km.0 al ritme de la música d'ABBA. D'altra banda, el dia 19 de novembre rebrem al monologuista Toni Moog amb el seu nou espectacle "Motopapi". Aquests dos espectacles no formen part de la programació estable ni estan organitzats per l'Ajuntament de Montmeló. 

 

Per acabar el més, el 26 de novembre podrem gaudir del segon espectacle de la nova temporada, "Concerto a Tempo d'Umore", una delícia d'espectacle que posa els músics d'orquestra en escena com mai els has vist. Un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica. Teatre de gest amb molt d'humor. Dotze músics i un director d'orquestra que fan transcórrer la música clàssica per situacions realment inversemblants.Data de modificació: 10/11/2022 08:18:42