Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:59  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Nova visita de l'Institut a l'Ajuntament

  • Classes C i D de Tercer de l'ESO a l'Ajuntament

    Classes C i D de Tercer de l'ESO a l'Ajuntament

3/11/2022

Continuant amb les visites escolars a l'Ajuntament, aquest dimecres 2 de novembre, l'alumnat de les classes C i D de Tercer de l'ESO van visitar la Casa Consistorial i van portar a terme un nou procés electoral que en aquest cas ha designat a Àlex Rius com a nou alcalde.

Aquesta segona visita de l'alumnat de l'Institut ha estat també molt interessant i a seguit els mateixos paràmetres que la visita de la setmana passada. Després de treballar a classe les diferents propostes i formacions polítiques, han realitzat a la Sala de la Concòrdia la presentació de llistes, s'ha procedit a les votacions i s'ha constituït el ple local amb els 12 regidor i l'alcalde més votat que en aquest cas ha recaigut sobre Àlex Rius.

Aquesta visita participativa dels joves estudiants de l'Institut és una activitat que porta a terme l'Ajuntament i les escoles del Municipi, amb la finalitat que infants i joves coneguin de primera mà com es constitueix un Ajuntament i quines són les funcions que fa.

La visita ha finalitzat amb un torn de preguntes a l'alcalde Pere Rodríguez on l'alumnat ha mostrat les seves inquietuds en diferents àmbits i temes: igualtat, lleure, esports, salut, o urbanisme.Data de modificació: 04/11/2022 18:07:26