Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:02  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Informatiu Montmeló Municipis Notícies Montmeló tanca la Setmana de la Gent Gran amb un dinar homenatge amb 450 persones

  • Dinar homenatge a la gent gran

    Dinar homenatge a la gent gran

31/10/2022

El passat diumenge 30 d’octubre es va tancar la Setmana de la Gent Gran amb un dinar homenatge al pavelló, amb 450 persones d’edat. Ha estat una setmana on els més grans del poble han participat en moltes propostes; saludables, una xerrada sobre seguretat,  una sortida al poble de Penelles, un bingo, un concert d’òpera i sarsuela i un concurs de truites entre altres activitats.

 

Les persones assistents van gaudir un any més del reconegut “Arròs del senyoret” amenitzat amb sarsuela i amb música de ball, així com amb els parlaments dels representants polítics i de les persones responsables de l’Associació de la Gent Gran de Montmeló.

 

El dinar homenatge a la Gent Gran de Montmeló ha estat el colofó final a una setmana carregada d’activitats adreçades especialment per aquest col·lectiu. Enguany aquest dinar encara he estat més especial perquè després de dos anys sense poder celebrar-se per la pandèmia s’ha pogut recuperar de nou.

 

L’alcalde Pere Rodríguez ha valorat molt positivament la setmana organitzada per a la gent gran i ha manifestat a Vallès Visió la importància que juga aquest col·lectiu dins de la vida social del poble. Per la seva banda, l’Associació i la junta del Casal de la Gent gran de Montmeló valoren com a molt important el fet de tenir els seus propis espais per poder gaudir d’aquesta etapa de la seva vida.

 

 

 Data de modificació: 04/11/2022 17:58:41