Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:46  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Proves de nivell de català

  • Proves de nivell de català

    Proves de nivell de català

4/11/2022

Els nivells de llengua catalana s’adeqüen al patró del Marc Comú Europeu de Referència, és a dir, que el nivell A2 de català és el mateix nivell que l’A2 de l’anglès, alemany, italià... En aquestes proves de col·locació es pretén informar a l’usuari en quin nivell de llengua es troba tenint en compte que cada nivell té 3 cursos trimestrals. 

 

Oficina de Català - Els cursos de català per a adults van començar al setembre i finalitzaran al desembre. La majoria dels cursos són presencials, tot i que n’hi ha alguns en línia; en el cas nostre, a Montmeló estem fent 2 cursos presencials per assolir el nivell A2, un dels quals s'examinarà a finals de novembre.

 

A partir d’aquest mes de novembre s’obre el període per fer proves de nivell a fi que tothom sàpiga quins són els seus coneixements de llengua per inscriure’s als cursos que s’estrenaran al gener. És a dir que totes les persones interessades a estudiar català i que encara no ho han fet, ara poden optar a fer la prova. Per accedir a la prova, cal inscriure’s a la pàgina Acredita el teu nivell | Consorci per a la Normalització Lingüística - CPNL. No obstant això, si algú s’estima més fer la prova de col·locació presencial, cal que contacti amb l’Oficina de Català enviant un correu electrònic montmelo@cpnl.cat o bé trucant al 634 254 450.

 

Està previst fer inscripcions els dies del 19 al 21 de desembre, principalment en línia. No obstant això també es poden fer inscripcions presencial durant les dates previstes a la nostra Oficina, centre cultural la Torreta, (c. Folch i Torres, s/n). Però, per a les persones que ja estan fent un curs de català, tindran un torn preferent d’inscripció del 16 al 19 de desembre.

 Data de modificació: 04/11/2022 17:47:16