Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:46  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Arriba Mamma Mia! a la Sala Polivalent

  • Arriba Mamma Mia! a la Sala Polivalent

    Arriba Mamma Mia! a la Sala Polivalent

9/11/2022

Celebra l'aniversari de For Dance Center amb l'espectacle musical més vist dels últims anys. Mamma Mia ! arriba a la Polivalent.

 

For Dance Center - Fa poques setmanes l’escola For Dance Center va fer 15 anys. 15 anys des de que vàrem obrir les portes en un petit local del Carrer de Vic de Montmeló.


Durant aquests 15 anys han passat moltes coses, el local és diferent, el logotip a canviat, el nom s’ha modificat, inclús el número de directors tampoc és el mateix. També hem fet 14 espectacles de final de curs, 12 espectacles de nadal i 13 musicals, però el primer sempre és especial.


L’any 2008 vam obrir un grup de teatre musical els Dissabtes al matí intentant portar la nostra passió pels musicals a Montmeló, no sabíem si funcionaria, però en poc temps ja teníem una companyia amb ganes de pujar al escenari. Aprofitant que en aquell moment, el Gerard Rifà, un dels directors i professor de l’escola, estava representant Mamma Mia a Barcelona, vam decidir fer aquell mateix musical a Montmeló.


Va ser una experiència meravellosa per tots, tan és així que 14 anys després 2 de les integrants de la companyia original segueixen encara fent musicals amb nosaltres any rere any.


Per tot això, i com no podia ser d’una altra manera, el musical que s’estrenarà per celebrar el quinzè aniversari de l’escola es Mamma Mia! I podem dir que aquests anys ens han donat l’experiència i la seguretat de fer una espectacle amb una qualitat molt alta.


Els musicals de For Dance tornen al escenari després de gairebé 3 anys. La nostra última actuació va ser el Novembre de 2019 amb el musical Wicked. Han sigut 3 anys molts durs on se’ns va privar del que ens dona la vida, l’escenari. Però per fi ha arribat el moment, el moment de tornar a cantar, a ballar i a interpretar una historia que ha donat la volta al món.


Un musical que s’ha estrenat a més de 60 països. El 12 i 13 de Novembre, a la sala Polivalent “La Torreta”, Mamma Mia! 15 actors i actrius cantant en rigorós directe i ballant les coreografies originals tal i com s’han ballat a Nova York o Londres.

 

 

 Data de modificació: 10/11/2022 20:09:46