Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:38  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

La Castanyada torna a la Llosa amb una tarda d'activitats per a infants i grans i un vespre per al jovent.

  • Castanyada 2022

    Castanyada 2022

25/10/2022

Dilluns 31 d'octubre Montmeló tornarà a celebrar la Castanyada a La Llosa amb una tarda plena d'activitats per petits i grans, i seguirà al vespre amb la cremada de l’Estació Jove i un escape room.

 

Enguany la Castanyada torna a celebrar-se a La Llosa, i començarà a les 17 hores amb la tradicional venda de castanyes i altres productes del temps per part del CIJ Esplaia't. D'altra banda, també hi haurà tallers infantils on els més petits podran fer la seva banderola o moneda de la tardor. La prèvia de la Castanyada però, serà el 29 d’octubre a l’Estació Jove, amb un taller de panellets. Es poden apuntar els majors de 12 anys a través del seu instagram.

 

Un cop tot el públic hagi menjat castanyes i participat en els tallers, començarà l'espectacle d'animació familiar "Uh! Quin cangueli!". Espectacle d’animació i titelles per als qui són capaços d’imaginar bèsties, fantasmes, monstres i, a més a més, espantar-los. Uh! No t’espantis si el que veus no és el que penses, si el que passa no és el que creus… gaudeix i deixa’t portar. Has de conèixer les criatures més dolentes i terribles de les nostres cançons i cridar, cridar… No em fas por!

 

Per acabar d'arrodonir la festa familiar, es realitzarà el gran sorteig de la Panera del CIJ Esplaia't. Participa en l'estirada de corda, aconsegueix que el teu color guanyi i entra al sorteig de dues fantàstiques paneres.

 

Cap al vespre la Colla de Diables de Montmeló recupera una activitat que van iniciar al 2019 amb un gran èxit. La nit de les petites bruixes amb la cremada de l’Estació Jove incendiarà la façana de l’antiga estació de tren creant un espectacle de foc i música impressionant.

 

Per acabar la festa, tindrem el sopar popular del CIJ Esplaia’t, i una nova activitat, l’escape room “El tresor de la bruixa”. Bruixes i misteri en un escape room al carrer on haureu de desxifrar enigmes i resoldre el misteri abans que s’acabin els 45 minuts!

 

Formeu el vostre grup (màxim 6 participants) i inscriviu-vos a través de l’Estació Jove (montmeloestaciojove@gmail.com o @estaciojove) abans del 28 d’octubre.

 

Dissabte 29 d'octubre

18:00 h Taller d'elaboració de panellets

Vine a l'Estació Jove a realitzar un taller de cuina de panellets per celebrar la castanyada!

Cal inscripció prèvia a través de l'Instagram @estaciojove

A partir de 12 anys.

 

Dilluns 31 d’octubre

A partir de les 17:00 h

Tallers de tardor per a tots els nens i nenes.

Vine a estampar els teus banderins i a crear les teves monedes fent tallers amb material reciclat. Crea la tardor amb les teves pròpies mans.

 

Venda de castanyes

Menja les castanyes de l’Esplai i altres productes de temporada.

Col·labora: CIJ Esplaia’t

 

18:30 h

Espectacle d'animació infantil “Uh! Quin cangueli” de la Cia. Xip Xap

Espectacle d’animació i titelles per als qui són capaços d’imaginar bèsties, fantasmes, monstres i, a més a més, espantar-los. Uh! No t’espantis si el que veus no és el que penses, si el que passa no és el que creus… gaudeix i deixa’t portar. Has de conèixer les criatures més dolentes i terribles de les nostres cançons i cridar, cridar… No em fas por!

 

19.30 h

Sorteig de la Panera de del CIJ Esplaia’t

Vine a estirar la corda, fes que el teu color guanyi i entra al sorteig de les dues fantàstiques paneres que ha preparat el CIJ Esplaia’t.

Col·labora: CIJ Esplaia’t

 

20.00 h

La Nit de les Petites Bruixes

Cremada de la façana de l’estació jove.

Col·labora: Colla de Diables de Montmeló

 

20.45 h

Sopar Popular

Botifarres i beguda. Preu tiquet: 4,50 €

Col·labora: CIJ Esplaia’t

 

A partir de les 22h

Scape Room El Tresor de la bruixa

Bruixes i misteri en un room scape al carrero n haureu de desxifrar enigmes, resoldre el misteri abans que s’acabin els 45 minuts.!

Formeu el vostre grup (màxim 6 participants) i inscriviu-vos a través de l’Estació Jove (montmeloestaciojove@gmail.com o @estaciojove) abans del 28 d’octubre.Data de modificació: 28/10/2022 18:38:05