Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:56  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Tot preparat per a la Ruta de les Fonts 2022

  • Ruta de les Fonts

    Ruta de les Fonts

25/10/2022

Dimarts 25 d'octubre s'obren les inscripcions a l'edició de 2022 de la Ruta de les Fonts, fins al 10 de novembre. La caminada popular serà diumenge 13 de novembre.

 

Les inscripcions es poden fer telemàticament a través d'un formulari al web municipal Montmeló.cat, o bé de manera presencial al pavelló municipal en horari d'atenció al públic. Si encara hi ha places lliures el mateix dia de la caminada, també es podran inscriure, fins 30 minuts abans de la sortida, que serà a les 9 hores, des dels Jardins de la Torreta.

 

La Coneguda Ruta de les Fonts és una ruta totalment amateur amb un recorregut circular, amb sortida i arribada a Montmeló, que transita per camins forestals i algun caminet amagat, i que us permetrà conèixer un indret sorprenent, molt bonic i desconegut per a molta gent del poble.

Enguany l'organització ha afegit una nova ruta, més curta per a les famílies amb infants petits o bé per a caminants que no estan habituats a marxes llargues. Es tracta de la "Ruta Mini" que té poc més de 7 km i un desnivell acumular de 263 m.

 

A aquest nou traçat s'ha d'afegir la ruta curta de 14 km, la llarga de 18 i la XXL de 23 km. Les dues primeres rutes estan adreçades a senderistes i persones amb un hàbit de caminar i la ruta XXL és més indicada per a runners o persones que els hi agrada corre per senders de muntanya.

 

Inscripcions:

 

  • Telemàticament a través d'aquest formulari
  • Presencialment al Pavelló Municipal


Data de modificació: 25/10/2022 09:19:17