Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:22  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Ha sortit el butlletí municipal 'Crònica 59' del mes d'octubre de 2022

  • Crònica 59 | Octubre 2022

    Crònica 59 | Octubre 2022

20/10/2022

EDITORIAL | Montmeló és gran

 

Tot a punt per celebrar la Setmana de la Gent Gran a Montmeló

 

El dia 1 d'octubre es commemora el Dia Internacional de les Persones d'Edat amb la finalitat de destacar el canvi demogràfic de la població mundial i la necessitat de crear noves polítiques i programes que beneficiïn els membres de la tercera edat.

 

Aquesta celebració va ser promoguda per l'Organització de les Nacions Unides (ONU) l'any 1991 i té com a objectiu promoure polítiques i programes públics centrats en les persones de la tercera edat per tal que aquestes restin molt més temps actives dintre de la societat.

 

Les persones grans són una peça clau de la nostra societat i des de l'Ajuntament creiem que s'han de proporcionar tots els mitjans possibles perquè siguin sent parts actives i importants de la societat, proporcionant-los tots els serveis necessaris perquè siguin actius físicament i independents tota la seva vida, disposant de la xarxa de serveis que els permetin gaudir de la màxima autonomia possible en el desenvolupament de la seva vida.

 

Aquesta legislatura hem fet un pas molt crucial en millorar i ampliar els serveis que oferim a la Gent Gran de Montmeló. La nova Residència aviat serà una realitat, amb l'augment de places públiques de centre de dia i de residència. El projecte del Dinar en companyia és un dels serveis més ben valorats i, passada la pandèmia, el Casal ha reprès amb força les seves activitats.

 

Des de l'Ajuntament de Montmeló, cada any es dedica una setmana a la Gent gran i es realitzen tot un seguit d'activitats al voltant d'aquest nombrós col·lectiu que sempre ha estat molt actiu dins del teixit associatiu municipal.

 

Els actes de celebració i de reconeixement de les persones grans, de les grans persones, a Montmeló es concentren la darrera setmana del mes d'octubre, on l'Ajuntament conjuntament amb l'associació de la Gent Gran ha preparat un munt d'activitats com: esmorzars saludables, sortides, teatre, cinema, bingos, concurs de truites, recital de sarsuela i el dinar de cloenda amb ball. Montmeló és gran i volem celebrar-ho.

 

Pere Rogríguez | Alcalde i regidor de Gent Gran

 Data de modificació: 20/10/2022 18:49:00