Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

18:05  |  29/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Maria Eugènia Gay, delegada del Govern Central a Catalunya, visita Montmeló

 • Maria Eugènia Gay i Pere Rodríguez a l'Ajuntament de Montmeló

  Maria Eugènia Gay i Pere Rodríguez a l'Ajuntament de Montmeló

 • Maria Eugènia Gay i el consistori local

  Maria Eugènia Gay i el consistori local

 • La delegada amb les regidores i regidors de l'Ajuntament a la llosa de soterrament

  La delegada amb les regidores i regidors de l'Ajuntament a la llosa de soterrament

19/10/2022

La delegada del Govern Central a Catalunya, Maria Eugènia Gay, va realitzar una visita institucional a Montmeló dimarts dia 18, on va reafirmar el seu compromís amb el món municipal.

 

La delegada va signar el Llibre d’Honor de l’Ajuntament i es va reunir amb l’alcalde i altres membres de la Corporació Municipal on van tractar el tema de les obres pendents d’urbanització de la segona fase del soterrament, dels apantallaments de l’AP7 a Can Tabola i dels projectes presentats a la convocatòria dels Fons Next Generation. Un cop acabada la reunió, va fer una visita a la zona rehabilitada de la llosa de soterrament per acabar amb una trobada al Circuit, amb el seu director, per conèixer les obres que s’hi estan realitzant.

 

Tant l’alcalde com la delegada han ressaltat la bona sintonia entre administracions que es tradueixen en la realització de diferents projectes que beneficien a la ciutadania. El tema més tractar entre la Maria Eugènia Gay i tot el consistori local present a la reunió de treball va ser la segona fase de la urbanització de la llosa de soterrament a la zona entre Pompeu Fabra i el Pedregar. Així ho van manifestar en declaracions a Vallès Visió la delegada i l’alcalde de Montmeló.

 

 

 Data de modificació: 20/10/2022 13:19:10