Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:16  |  05/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Ràdio Montmeló continua ampliant la seva programació

  • Elisabet Farrés i Jordi Llopis presenten "Món Salut"

    Elisabet Farrés i Jordi Llopis presenten "Món Salut"

13/10/2022

Després de la primera estrena d'octubre amb el programa "Gran gent gran", el passat dimarts 11 d'octubre es va estrenar el programa "Món Salut" i aquest dissabte vinet, dia 15 s'estrenarà el pòdcast "15 són 15".

Elisabet Farrés de la farmàcia Mil·lenari i Jordi Llopis de Visual, són les persones que s'encarreguen del programa "Món Salut". Tal com indica el seu nom, aquest nou programa pretén informar i ampliar els coneixements sobre salut en general d'una manera senzilla i amena. Aquest primer pòdcast ha tractat sobre la salut mental i sobre els diferents símptomes i trastorns mentals, especialment sobre l'ansietat que és avui dia la malaltia mental més prevalent. "Món Salut" s'emetrà de manera mensual cada segon o tercer dimarts de mes. Ja podeu descarregar-vos o sentir en directe el primer pòdcast de "Món Salut".

I aquest dissabte tindrem davant dels micròfons de Ràdio Montmeló a l'equip de la Biblioteca la Grua que estrenaran el programa sobre llibres "15 són 15". Novetats literàries que podràs trobar a la biblioteca municipal i recomanacions sobre llibres serà el contingut d'aquest nou pòdcast mensual que com ja podeu imaginar es publicarà el dia 15 de cada mes a les 15 hores.

Encara queden dues estrenes més, a càrrec de l'Oficina de Català i del Museu, i un nou espai al "Montmeló Sona" a càrrec de l'Escola de Música. Us ho anirem explicant ben aviat. De moment podeu sentir Ràdio Montmeló a través del nostre web radiomontmelo.cat, a les diferents xarxes socials i a les plataformes d'internet.

 

 Data de modificació: 17/10/2022 10:28:05