Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:55  |  29/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Ràdio Montmeló estrena quatre nous podcast durant el mes d’octubre

  • Ràdio Montmeló a l'Institut

    Ràdio Montmeló a l'Institut

  • Gran Gent Gran, nou programa de Ràdio Montmeló

    Gran Gent Gran, nou programa de Ràdio Montmeló

29/9/2022

Als programes habituals de la nostra graella, com són el Micro i Acció, Un vermut con.., Jo vull saber, Ordre del dia i Montmeló Sona, s'uneixen ara quatre nous programes de col·laboradores i col·laboradors.

La graella es veurà considerablement ampliada i enriquida amb un programa fet pel col·lectiu de pensionistes, un que farà la biblioteca la Grua, un altrE programa fet per l'alumnat de les escoles de Sant Jordi i Pau Casals i un programa de l'Oficina de català. Com veieu, hi haurà de tot una mica.

No volem avançar els continguts de tots ells de cop, així avui ens toca parlar de la primera i imminent estrena d'octubre. Es tracta del programa Gran Gent Gran. Un podcats que es publicarà el primer dissabte de mes, és a dir, demà passat dissabte 1 d'octubre, i que és un mega-magazín fet íntegrament pel col·lectiu de pensionistes de Montmeló.

A més d'aquestes quatre estrenes, l'emissora ja té a tocar tres nous podcasts que veuran la llum abans de final d'any. Un programa sobre patrimoni local a càrrec del Museu, un programa jove que formarà part d'un projecte de 3r d'ESO de l'Institut, i un podcast sobre salut. A més l'Escola Municipal de Música està treballant un projecte sobre èxits musicals de tots els temps (Hits) que es locutaran com una secció dins del magazín Montmeló Sona.

Recordar-vos que Ràdio Montmeló és l'emissora municipal i digital de Montmeló i que com tal està oberta a rebre propostes de tota mena. Volem ser la finestra oberta a la ciutadania i per això estem molt feliços d'ampliar la nostra graella de programes amb noves veus i nous formats.

Com esteu veient, fer ràdio és divertit i fàcil, no calen grans coneixements. Volem sobretot que la gent jove s'apropi a veure el nostre petit Si veniu us farem una "visita guiada" i veureu de primera mà com de fàcil i divertit és fer ràdio. Us esperem!

 

Podeu escoltar-nos a: www.radiomontmelo.cat

 Data de modificació: 29/09/2022 20:21:09