Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:33  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Les persones usuàries de Can Dotras ja han rebut la quarta dosi de la vacuna de la Covid.

  • Can Dotras

    Can Dotras

28/9/2022

aquest passat dimarts 27 de setembre, les persones usuàries del Centre de dia i Residència de Can Dotras, han estat vacunades amb la quarta dosi contra la Covid.

 

Tot i que la incidència de contagis i les defuncions a residències són molt baixes en comparació amb el 2020 i el 2021, l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) ha valorat positivament aquesta nova campanya perquè tenen clar “que la COVID-19 no ha marxat, i que cal prendre totes les mesures de seguretat possibles, sent la vacuna la més eficaç.

 

Des de l’ACRA també considera que cal fer un nou esforç en prevenció de futures onades, i demana als 40.000 professionals del sector que també es posin la vacuna.

 

Les anteriors campanyes de vacunació a l’entorn residencial van tenir una molt bona acollida per part de persones usuàries i professionals, amb uns índex del 96% i el 92%, respectivament.

 

A la residència Can Dotras s’han portat a terme cadascuna d’aquestes campanyes de manera estricta i puntual i gràcies a aquesta mesura preventiva i a la gran cura de l’equip professional de la residència, Can Dotras ha estat durant la pandèmia i és avui dia un espai segur de Covid, tal i com ha manifestat l’alcalde a Vallès Visió.

 

 Data de modificació: 29/09/2022 19:05:16