Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:29  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Montmeló i Montornès es reuneixen per definir el carril bici que unifica-rà les dues poblacions.

  • Reunió de treball sobre el futur carril bici entre Montmeló i Montornès

    Reunió de treball sobre el futur carril bici entre Montmeló i Montornès

28/9/2022

Montmeló i Montornès treballen plegats per definir el carril bici que connectarà els dos municipis. Es tracta d’un traçat de 2 quilòmetres el qual té un quilòmetre a cada municipi i enllaçaria l’Ajuntament de Montornès amb l’estació de tren de Montmeló.

 

La reunió o trobada de treball entre l’Ajuntament de Montornès i el de Montmeló per avançar en el projecte del carril bici que connectarà les dues poblacions, va tenir lloc aquest passat dimarts 27 de setembre en el pont que uneix el Gran Vial amb Montmelo, ja que és un dels punts que més s’han d’adaptar perquè circulin les bicicletes.

 

El traçat d’aproximadament 2 quilòmetres, sortiria des del consistori mantornessin, passant pel Complex Esportiu Les Vernedes, creuaria la Gran Vial, i el pont, passant per la zona de l’antic escorxador, fins a arribar a l’Estació de Rodalies de Montmeló.

En aquesta reunió s’ha demanat al Consell Comarcal del Vallès Oriental que faci el pressupost de què costaria la redacció del projecte del carril bici. Un camí que els tècnics d’ambdós ajuntaments ja han treballat prèviament i on s’ha de garantir la seguretat dels ciclistes, ja que per aquest polígon industrial circulen molts vehicles pesants.

 

En el projecte es tindrà en compte la senyalització horitzontal i vertical, així com la separació entre el carril bici i els carrils per a trànsit motoritzat amb pilones. També es crearan bosses d’aparcament per a camions.

 

El projecte del futur carril bici comportarà una millora de la il·luminació en tot el traçat. Una mesura que té per objectiu fomentar la mobilitat sostenible entre les dues poblacions baix vallesanes i alhora facilitar que les persones que treballen en aquest polígon industrial es desplacin en bicicleta i en transport públic.

 

 Data de modificació: 29/09/2022 19:07:58