Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:10  |  29/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Parla'm en català

  • Quan parles fas màgia

    Quan parles fas màgia

24/9/2022

L’Oficina de Català de Montmeló tanca el mes de setembre amb un parell de cursos per estudiar català.

 

Un d'ells va adreçat a aquelles persones que s'inicien a aprendre català, el Bàsic 1 (curs ple i tancat). També ha començat els dimarts i dijous al matí el curs per obtenir el certificat oficial A2 de català (d'aquest encara queden places lliures). D'aquesta manera s'intenta cobrir les necessitats dels nostres usuaris i usuàries. És ara que comença el període d’aprenentatge, de pràctica, de fer ús del català.  

 

Això vol dir que tornem a la rutina, iniciem cursos, tallers, activitats i la nostra proposta és convidar-vos a formar part del Voluntariat per la llengua. Ens agradaria que tots els que disposeu d’una estona lliure a la setmana, només que sigui una hora, poguéssiu apuntar-vos al programa lingüístic on formar parelles lingüístiques amb ganes de practicar el català.  

 

El Voluntariat lingüístic no són classes formals de català, sinó xerrades per tractar temes, entre dues persones, a fi d’aconseguir més seguretat en parlar la nostra llengua. 

 

És per això que si creieu que us falta fluïdesa o si encara no us sentiu còmodes per parlar en català, contacteu amb nosaltres per participar en el programa lingüístic del Voluntariat. D’altra banda, si sou catalanoparlants i voleu fer la vostra aportació ajudant a aquelles persones que els agradaria parlar català millor, però el seu entorn ningú els dona un cop de mà, contacteu també amb nosaltres i així formarem les parelles lingüístiques. 

 

Podeu enviar-nos un correu a montmelo@cpnl.cat o bé fer-nos una trucada 634 254 450

 Data de modificació: 26/09/2022 19:46:46