Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:40  |  05/12/2022

Data i hora oficial

El temps

ANUL·LAT el tall del trànsit de l'avinguda Pompeu Fabra entre Doctor Ferran i Estació Vella

  • Motofarra SBK'22

    Motofarra SBK'22

23/9/2022

Dissabte 24 de setembre des de les 16 h i fins les 24 h, l'associació Moteros Montmeló havia previst la realtizació d'una activitat a la plaça de la Vila que provocava el trànsit a la carretera des de Doctor Ferran fins al carrer de l'Estació Vella. Les previsions metereològiques de dissabte han dut a l'organització a ANUL·LAR l'activitat.

 

Aquest dissabte 24 de setembre, l'entitat Moteros Montmeló organitzava una Motofarra. El Circuit tornarà a sentir el soroll dels motors de les superbikes aquest cap de setmana i paral·lelament, a la plaça de la Vila s'havien de tornar a sentir les motos durant la ja tradicional "estripada", a la plaça de la Vila.

 

Bona música, servei de bar, botifarres i estands amb merchandising del món del motor sobre dues rodes, és l'oferta d'oci que havien previst els Moteros Montmeló a la tarda del dia de la Mercè.

 

Les previsions metereològiques de demà dissabte, han dut a l'organització a anul·lar l'activitat i, per tant, no hi haurà cap alteració en el trànsit en el tram de l'avinguda Pompeu Fabra comprès entre el carrer de Doctor Ferran i el carrer de l'Estació Vella.Data de modificació: 23/09/2022 12:10:19