Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:43  |  01/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Els dies 21 i 22 de setembre, l'accés en cotxe a les escoles de primària estarà tancat, coincidint amb el dia Europeu sense cotxes

  • Setmana Europea de la Mobilitat 2022

    Setmana Europea de la Mobilitat 2022

  • Tall del trànsit rodat a l'escola Pau Casals

    Tall del trànsit rodat a l'escola Pau Casals

  • Tall del trànsit rodat a l'escola Sant Jordi

    Tall del trànsit rodat a l'escola Sant Jordi

20/9/2022

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l'ús de l'espai públic, millorar la qualitat de l'aire i la reducció de la contaminació.

 

La Setmana del 2022 porta per lema "Combina i mou-te!" que posa l'accent en la intermodalitat i ens anima a moure'ns de manera sostenible i practicar la intermodalitat, en el benefici per la nostra salut i per al medi ambient.

 

A Montmeló s'estan duent a terme activitats relacionades amb la mobilitat als diferents centres educatius i equipaments municipals. L'última activitat d'aquesta programació, porta com a nom "El pati al carrer", Coincidint amb el dia sense cotxes, els infants de primària de les escoles Pau Casals i Sant Jordi, recuperaran durant un dia l'hàbit de jugar al carrer, com es feia fa cinquanta anys de manera habitual als carrers de Montmeló.

 

Per assolir i portar a terme aquesta activitat es tallarà els carrers propers a les escoles durant unes hores. Així doncs, el dia 21, el tram de Vilardebó i de Prat de la Riba entre la tanca de pas existent i l'escola Pau Casals romandrà tancat de 9 a 16.30 hores. Mentre que dijous dia 22 es tancarà els carrers adjacents a l'escola Sant Jordi compresos entre Pelai i Timbaler del Bruc, també de 9 a 16.30 hores.Data de modificació: 22/09/2022 14:05:58