Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:49  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Trenta entitats participen en la Diada de Catalunya a Montmeló

  • Diada a Montmeló: Ball d'homenatge

    Diada a Montmeló: Ball d'homenatge

  • Diada a Montmeló: ofrena floral - representants de l'Ajuntament

    Diada a Montmeló: ofrena floral - representants de l'Ajuntament

13/9/2022

La Diada Nacional de Catalunya es va celebrar una vegada més a la plaça Rafael Casanova, però aquest any es van portar a terme tots els actes previstos, incloent-hi el vermut de l'Onze de setembre.

La Penya Blaugrana va ser l'entitat organitzadora dels actes commemoratius de la Diada de Catalunya a Montmeló. Amb un diumenge de calor i ja sense restriccions Covid, els actes de la Diada van transcórrer amb tota normalitat i amb una gran participació del teixit associatiu de Montmeló. Una trentena d'entitats va retre homenatge al monument de Rafael Casanova durant l'ofrena floral.

Abans de l'ofrena, dos representants de la colla de Gitanes de l'Agrupa i els Gegants de Montmeló, van fer els seus respectius balls d'homenatge, com a inici de la diada. El manifest oficial de l'Onze de setembre va corre a càrrec enguany d'en Jordi Manils.

Després de l'ofrena i de sentir Els Segadors, va ser el torn de la Cobla Súria que va realitzar una completa audició de sardanes que es va obrir amb la peça "Els Jardins de la Torreta", obra del mestre Amadeu Escoda i Castellví, dedicada al montmeloní Domingo Domingo, que va ser finalista en el concurs La Sardana de l'Any 2019, en la categoria Premi Popular. La jornada de la Diada a Montmeló va finalitzar amb un vermut de germanor.Data de modificació: 16/09/2022 12:49:59