Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:21  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Jo vull saber de Ràdio Montmeló del mes de setembre

  • Jo vull saber

    Jo vull saber

27/9/2022

El programa Jo vull saber del mes de setembre es publicarà dijous 29. En aquest programa l’alcalde contestarà tota una bateria de preguntes de la ciutadania. Teniu fins dimarts 27 per enviar les vostres preguntes que es traslladaran al programa.

 

Els protagonistes d’aquest programa sereu vosaltres, la ciutadania i l’alcalde de Montmeló. Fins el dia abans de l’emissió del programa, dimarts 28 de juny podeu fer arribar les vostres preguntes, dubtes i inquietuds sobre les qüestions del municipi que ens afecten a tothom, a l’alcalde.

 

Per fer-ho, podeu enviar un correu a la ràdio, radiomo@montmelo.cat o bé una nota de veu o un whatsapp al telèfon 637150702, amb les vostres dades i la pregunta o tema que vulgueu saber.

 

El programa Jo vull saber es publicarà al web en format podcast, el darrer dijous de mes i el dimecres anterior a les 18 hores s’emetrà la gravació per instagram on també podreu fer arribar les preguntes “en directe”.

 

 

JO VULL SABER. Mes de setembre

 

  • 28 de setembre - 18 hores - gravació del programa emesa pel canal d'instagram de l'Ajuntament @ajmontmelo i de la Ràdio @radiomontmelo
  • 29 de setembre - 17 hores - publicació del podcast a la web www.radiomontmelo.cat

 Data de modificació: 29/09/2022 08:07:03