Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:06  |  04/02/2023

Data i hora oficial

El temps

Inscripcions als cursos de català nivell C2

  • Cursos de català (CPNL)

    Cursos de català (CPNL)

12/9/2022

L'oferta formativa prevista per al primer trimestre del curs 2022-2023 supera les 28.500 places a tot Catalunya. La majoria són de nivells inicial i bàsic, per tal de garantir l'atenció prioritària a les persones amb pocs o nuls coneixements del català.
 
Entre el dimecres 14 i el divendres 16 de setembre, ho podrà fer el nou alumnat. Les sol·licituds d'inscripció es poden fer en línia a la plataforma d'inscripció i tràmits o presencialment a través de la xarxa de centres, serveis i oficines arreu de Catalunya, i s'atenen per ordre d'arribada.
 
 En aquesta inscripció, el CPNL oferirà uns 60 cursos del nivell superior (C2). Tots els cursos d'aquest nivell seran en línia. Com a novetat, hi haurà dos formats diferents per fer el curs. D'una banda, l'anual, que consta de 90 hores i es farà al llarg del curs acadèmic i, de l'altra, el format semestral, que es podrà cursar de setembre a febrer, amb el mateix nombre d'hores però que requerirà una dedicació més intensiva de l'alumne. En ambdós casos es farà un examen final presencial que, en cas que l'estudiant el superi, atorgarà la titulació oficial.
 
Entre les novetats d'aquesta inscripció hi ha l'ampliació de la reducció del 50 o el 70% de la matrícula a tots els nivells de llengua. Podran sol·licitar-la les persones en situació de precarietat, pensionistes, membres de família monoparental o nombrosa, o que tinguin una discapacitat reconeguda igual o superior al 33 %. Els cursos inicials i bàsics continuen sent gratuïts per a tots els aprenents. 
 
Més informació:


Data de modificació: 16/09/2022 09:29:24