Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:49  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Tot a punt per als actes de la Diada Nacional de Catalunya a la plaça de Rafael Casanova

  • Diada Nacional de Catalunya a MKontmeló

    Diada Nacional de Catalunya a MKontmeló

7/9/2022

La Diada Nacional de Catalunya se celebrarà un any més a la plaça Rafael Casanova de Montmeló amb una ofrena floral als peus del monument. La Penya Blaugrana de Montmeló, entitat organitzadora d'aquesta activitat ja té tot enllestit per la celebració de l'Onze de Setembre al municipi.

Com ja és habitual, la celebració de la Diada a Montmeló començarà a 2/4 d'onze, amb les sardanes de la Cobla Súria. Mitja hora després tindrà lloc la lectura del Manifest Oficial de la Diada del 2022 i l'ofrena floral, amb la participació de gran part de les entitats culturals, esportives i socials de Montmeló, així com dels grups polítics locals.

Durant l'ofrena participaran diferents entitats de cultura tradicional, com és el cas de les colles de Diables, Gegants i Gitanes. I tot seguit se sentirà "Els Segadors".

La darrera part de l'acte consistirà en una ballada de sardanes al voltant del monument commemoratiu a Rafael Casanova i d'un vermut popular que oferirà la Penya Blaugrana i que es recupera, després dels dos anys de pandèmia anteriors.Data de modificació: 08/09/2022 12:54:16