Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:45  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Gran oferta formativa en els cursos de català. Informa't a l'Oficina de Català de Montmeló i inscriu-te en el curs més adient

  • Cursos de català (CPNL)

    Cursos de català (CPNL)

2/9/2022

 El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix més de 1.300 cursos de català per al setembre del 2022, de tots els nivells. Majoritàriament, es tracta de cursos dels nivells inicials i bàsics, adreçats a persones amb cap o pocs coneixements de la llengua catalana.
 
En total, es preveu una oferta formativa que supera les 28.500 places. Les persones interessades ja poden consultar-ne l'oferta detallada en el cercador de cursos del web del CPNL, que indica el nivell, la modalitat i el municipi de cada curs. 
  • Del 5 al 9 de setembre es podran sol·licitar les proves de col·locació. Es tracta d'una forma de determinar els coneixements de català dels nous alumnes per poder-se matricular a un curs que s'adeqüi al nivell de llengua de cadascú. És un pas previ a la inscripció si no es disposa d'un certificat oficial de català o si no s'ha fet aquesta prova de col·locació en els últims dos anys. 
  • Curs extraordinari de Bàsic 1 a Montmeló els dissabtes al matí. Les persones que fa poc que viuen a Catalunya i volen aprendre la llengua poden apuntar-se el dimarts i dijous, 6 i 8 de setembre respectivament, a la Torreta per començar el curs el 10 d setembre a la G2M. És un curs gratuït per iniciar-se en el català que es farà del 10 de setembre al 17 de desembre. 

 

En conjunt, l'oferta del primer trimestre del curs 2022-2023 en la modalitat presencial és del 80 % del total dels cursos. A banda, el CPNL manté l'opció de cursar la modalitat virtual en línia. 

 

  • Oficina de Català de Montmeló, telèfon 634 254 450, correu montmelo@cpnl.cat 


Data de modificació: 02/09/2022 15:08:13