Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:50  |  08/02/2023

Data i hora oficial

El temps

Ràdio Montmeló tanca per vacances el mes d'agost

  • Ràdio Montmeló tanca per vacances el mes d'agost

    Ràdio Montmeló tanca per vacances el mes d'agost

29/7/2022

Després d’un juliol especial amb un Montmeló Sona carregat de consells per l’estiu, a l’agost tanquem els micròfons

 

L’emissora municipal i digital de Montmeló tanca per vacances al mes d’agost per carregar piles i encarar el nou curs escolar amb novetats.

 

Aquest mes de juliol, el Montmeló Sona s’ha posat el vestit de bany i les xancles i els quatre divendres ens ha ofert programes amb seccions diferents. Recomanacions de llibres, viatges, cuina i espectacles per poder gaudir al màxim del temps de lleure i ha contat amb col·laboradors ben especials, els infants del grup de 5è del Casal, que hi han estat presents amb una secció pròpia.

 

L’emissora té altres programes que també agafen vacances. Micro i Acció que s’emet dimecres, farà el seu últim programa d’aquesta temporada dimecres dia 27.

 

Aquest juliol hem tingut un segon Ordre del Dia que des de dimarts 20 de juliol ja el podeu trobar penjat a la web de la Ràdio. El programa jove de l’emissora, Un Vermut con..., s’emetrà el primer diumenge d’agost per poder agafar vacances tot seguit.

 

El programa mensual de preguntes a l’alcalde, Jo vull saber, s’emetrà en directe via Instagram, dimecres 27 de juliol i estarà penjat a la web de la ràdio a partir de dijous 28. Recordeu que podeu fer arribar les vostres preguntes en directe en el moment de la gravació a través dels l’Instagram de l’ajuntament o de l’emissora.

 

L’altre programa mensual, Montmeló més a fons, canviarà de presentadora. Aprofitem ara per agrair la col·laboració d’Isabel Conde que ha estat l’encarregada de conduir els sis primers programes.

 

I agrair també, la veu, les mans, les ganes i les hores de totes les persones col·laboradores que formen part de la família de la Ràdio. I a totes les persones que quan reben una trucada de Ràdio Montmeló, no dubten a posar-se rere els micros i oferir-nos la seva veu. Tornarem amb les piles carregades i a punt per oferir-vos alguna sorpresa i fer créixer la família de persones col·laboradores de Ràdio Montmeló.

 

Recordar-vos que podeu recuperar tots els programes a la web de la Ràdio www.radiomontmelo.cat i que els podeu escoltar en qualsevol moment. Si voleu fer-nos arribar algun comentari, proposta o suggeriment, podeu enviar un correu a la ràdio, radiomo@montmelo.cat o bé una nota de veu o un WhatsApp al telèfon 637150702.Data de modificació: 01/09/2022 14:04:13